Feb
02
2017
shutterstock_84705352

Omdenken

Valt het jou ook op dat er steeds vaker in de media gesproken wordt over de verharding in onze samenleving?
Wordt onze samenleving steeds harder?
En praten we elkaar allemaal niet na?
Of laten wij ons inpalmen door mensen die regelmatig met harde stem hun waarheid verspreiden?
Positief nieuws is geen nieuws! In mildheid naar je medemens kijken en je laten raken staan niet op nummer één in de top 2000!
Ja we worden overstelpt door de media met vele vormen van geweld en rampen.
Zo langzamerhand word ik murf gemaakt en merk ik dat ik het steeds makkelijker vind om het niet meer binnen te laten! En de gedachte Ïk kan er toch niks aan doen” zich steeds vaker aan mij opdringt. Hierdoor word ik steeds meer met mijzelf geconfronteerd hoe makkelijk ik het van mij afschuif.
Misschien is het wel nodig dat ik het van mij afschuif. Als ik het eens omdraai en tegen mijzelf zeg “Wat kan ik met mijn talenten doen”? Dan komt er ruimte in mijn gedachten en zo word ik mij steeds bewuster wat ik kan doen in plaats van het van mij af te schuiven. Zo is masseren één van mijn talenten, daardoor heb ik langzamerhand ontdekt dat aanraken en aangeraakt worden een essentieel deel van mijn leven is geworden.
Door mijn eigen bewustwordingsproces kwam ik er achter dat ik masseren erg fijn vind om te geven en te ontvangen. En ben ik er steeds meer bewust van geworden hoe krachtig kwetsbaarheid is. Om kwetsbaar te zijn is moed nodig. Ik wil niet meer wegkijken van de moeilijke en verdrietige dingen in mijn leven.

Door allerlei cursussen te volgen van massages tot energetisch systeemwerk ben ik mij meer bewust geworden van de kracht die in mij zit. Het heeft mij mede gemaakt tot wie ik nu ben! Een moedige vrouw die in haar kracht kan staan en haar kennis en ervaring door wil geven aan mensen die meer uit hun leven willen halen dan tot nu toe is gelukt.

Wil je ook een massage ervaren? Neem dan contact met mij op via info moedig.net

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *