Aandacht en tijd nemen voor jezelf is nodig en moedig. Een mens is één geheel dus je kunt zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau veranderingen ervaren die jou helpen je leven te leiden wat bij jou past. Hieronder vind je mijn aanbod.

 

Contact

Ontspannende massage

Tijdens deze behandeling wordt je hele lichaam gemasseerd. De massage is vooral gericht op het soepeler maken van de spieren en het wegmasseren van pijnlijke spierknopen. Er wordt gebruik gemaakt van warme etherische oliën. Deze oliën helpen je te ontspannen en geven je direct een behaaglijk gevoel.
De ontspannende massage duurt een uur en kost € 50,-

Intuïtieve massage

De intuïtieve massage is gericht op het opsporen van blokkades in jouw lichaam. Tijdens deze massage wordt niet via een plan of schema gewerkt, maar er wordt door de masseur bewust geluisterd naar wat jouw blokkades jou te vertellen hebben. Je wordt dan ook gemasseerd op die plekken die aandacht vragen.
De intuïtieve massage duurt ongeveer een uur en kost € 65,-

Touch of Matrix

De Touch of Matrix is een doeltreffende en vernieuwende methode om van pijn, ziekte, trauma, stress, angst of onzekerheid af te komen. Het is een goed vervolg op de energetische massage en helpt je op een dieper niveau blokkades op te heffen. Bewustzijn in beweging staat centraal en je kunt ontdekken dat je veel meer kan doen dan je je in eerste instantie bewust bent.
Een Touch of Matrix consult duurt ongeveer een uur en kost € 75,-

Logo_TOM_Therapeut voor websites

Energetische systeemopstelling

Door middel van een energetische systeemopstelling kun je ontdekken waarom je niet goed in je vel zit. Het maakt zichtbaar wat jou blokkeert, waardoor je niet goed jezelf kunt zijn.
Een energetische systeemopstelling duurt ongeveer een uur en kost € 75,-

 

 

Diploma

  Intuïtief Masseur

Certificaten

  Chi – Wit massage
  Kiom basis cursus en dynamische massage
  Energetisch (systeem) therapeut

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Mail me dan via: info@moedig.net of bel 06 303 779 81