Hallo,

Ik ben Wilna Vogelaar, moeder van twee prachtige dochters en oma van vier kleinkinderen waar ik trots op ben. Ze laten mij zien dat groot worden vanzelf gaat, maar dat dat gepaard gaat met ups en downs. Het was intensieve, maar leerzame periode, waarin ik mijn passie voor massage heb ontdekt.

Daarom ben ik toch nog een massagepraktijk begonnen na mijn zestigste verjaardag. Masseren heb ik in bepaalde vormen altijd gedaan en ik had er ook veel plezier in. Mensen vonden het fijn om door mij aangeraakt te worden, vooral in de ouderenzorg heb ik dit gemerkt.

Dus toen ik meer tijd had voor mijzelf heb ik verschillende cursussen gevolgd die mij de fijne kneepjes van het massagevak hebben geleerd. En zo ben ik verder gegaan met mij meer bewust te worden van de mogelijkheid om je eigen genezingsvermogen te ontwikkelen.

Al een aantal jaren kunnen mensen bij mij terecht voor een ontspannings- of intuïtieve massage. Deze massages helpen mensen ontspannen, ont-stressen en zich bewuster van hun lijf. Want hoe bewuster je bent van jouw lijf, hoe meer je voelt waar de pijnpunten zitten.

Ook helpt daarbij de Touch of Matrix behandelingen, wat je bewustzijn in beweging brengt en de Systeemopstellingen, waardoor je meer zicht krijgt op waarom je de dingen doet zoals je ze doet.

Reacties Wilna

 

 

 

 

 

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken? Mail me dan via: info@moedig.net of bel 06 303 779 81